933 35 80 54

Atenció telefònica de Dill. a div. de 9h. a 19h.

El 27 i 28 de maig, de 9:30h a 14h, la sessió teòrica i de 15.30h a 18h la sessió pràctica

Cursos de titulació pròpia

Inscripció al curs

Inscripció tancada

Dia d'inici

27 de maig de 2021

Lloc

Facultat de Medicina y Ciències de la Salut de Bellvitge. Hospital Odontològic UB. Campus de Bellvitge. c/ Feixa Llarga s/n. 08907 L’Hospitalet de Llobregat. (Barcelona).

Ponents

Dr. Tomas Linkevicius

"La Estabilitat de l'os crestal al voltant dels implants dentals segueix sent una de les característiques més importants i desitjades de l'èxit del tractament amb implants. Sembla, però, que la pèrdua d'os crestal ha estat sempre, i per a la majoria dels clínics s'ha convertit en una norma.

Potser es degui a que l'estudi de Albrektsson i col. publicat el 1986 ens ensenya a tots que 1,5 mm de pèrdua òssia dins del primer any de càrrega pot considerar-se un èxit si una pèrdua òssia posterior no supera els 0,2 mm anuals. Hi ha tantes raons possibles per a la pèrdua òssia, que els dentistes pensen que no és possible controlar-les totes i tendeixen a a abandonar la idea de l'estabilitat òssia crestal.

No obstant això, considero que aquest tipus d'enfocament està desactualitzat i em nego a acceptar la idea que la pèrdua òssia és inevitable. Per això, amb el meu equip de recerca, hem desenvolupat conceptes de "zero Pèrdua òssia": protocols clínics clars, destinats a desenvolupar i mantenir l'estabilitat de l'os crestal al voltant dels implants."

Dr. Tomas Linkevicius

 

 

Documents relacionats