933 35 80 54

Atenció telefònica de Dill. a div. de 9h. a 19h.

Si té algún dubte, necessita realitzar una consulta o demanar cita, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93.335.80.54, enviant un correu a hospital.odontologic@ub.edu o enviant un WhatsApp al 610.605.182 (la última opció només operativa per demanar, modificar, anul·lar i recordar visites).

Ens trobem a l'àntic edifici d'infermeria, ubicat al Campus de Bellvitge, amb adreça a carrer Feixa Llarga s/n 08907 de l’Hospitalet de Llobregat. Per a visitar-se amb nosaltres, vagui a la Unitat d'atenció al Client, ubicada al vestíbul de la planta 0 de l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona.
Veure ubicació i transport.

Sempre ha de portar amb si el Document Nacional d'Identitat (DNI); o, en la seva absència, un altre document d'identificació personal (NIE o passaport).

En cas de venir derivat de l'Institut Català de la Salut (ICS), haurà de facilitar també la targeta sanitària del CatSalut i el full de derivació que li va proporcionar el seu centre de salut.

Sempre que es disposi d'una radiografia prèvia, és important portar-la per evitar una exposició innecessària a la radiació.

És convenient també aportar informes de salut, especialment si pateix d'alguna patologia rellevant.

Horari d'estiu, del 2 d'agost al 2 de setembre de 2021:

Atenció al client de dilluns a divendres, de 8h. a 15h.

Atenció telefònica de dilluns a divendres, de 9h. a 14h. (93.335.80.54).

Urgències de dilluns a divendres, de 9h. a 12h. 

 

Horari habitual:

Atenció al client de dilluns a divendres, de 8h. a 22h. i dissabtes de 8h. a 15h.

Atenció telefònica de dilluns a divendres, de 9h. a 19h. ininterrumpudament. (93.335.80.54).

Urgències de dilluns a divendres, de 9h. a 13h. i de 16h. a 19h. i dissabtes de 9h. a 13h.

  

Els dissabtes d’agost i el 24/7/21, 31/7/21, 4/9/21, 11/9/21 i el 18/9/21 l’Hospital restarà tancat.

 

Horaris especials: 

 • Del 2 d'agost al 2 de setembre de 2021, de lunes a viernes, de 8h a 15h. 
 • Del 23 de desembre del 2020 al 6 de gener del 2021 l'horari serà de 8h.a 15h i s'atendran urgències de 9h.a 12h. L'hospital romandrà tancat del 25 de desembre del 2020 al 27 de desembre del 2020 i del 31 de desembre del 2020 al 3 de gener del 2021.
 • Del 29 al 31 de març de 2021 l'hospital estarà obert de 8h a 15h. (urgències de 9h a 12h). De l'1 d'abril de 2021 al 5 d'abril de 2021 l'Hospital romandrà tancat.
 • Els dies 24 i 26 de juny de 2021 l'Hospital romandrà tancat. 

 

 

L'horari habitual d'urgències és de dilluns a divendres, de 9 a 12 hores i de 16 a 19 hores i dissabtes de 9 a 13 hores. Excepte durant els horaris especials detallats a l'apartat "horari".

Les urgències d'odontopediatria, durant el calendari escolar, es realitzen només en horari de tarda, la resta de l’any caldrà consultar els horaris especials a l'apartat "horari".

Les urgències d'odontopediatria, de l'1 de juliol al 17 de setembre, són de dilluns a divendres, de 9h a 12h.

Les urgències generals, del 2 d'agost al 2 de setembre, són de dilluns a divendres, de 9h a 12h.

Per a ser atès a l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona no és necessari cap requisit específic, ja que qualsevol persona és susceptible de visitar-se amb nosaltres.

Per això, en primer lloc, hauria de demanar hora per una primera visita que inclou una revisió, un pressupost personalitzat i una ortopantomografia. Aquesta visita té un cost de 20€, que es descomptaran del primer tractament que es realitzi superior o igual a aquest preu.

L'hospital compta amb una àmplia oferta de serveis especialitzats, entre els quals es troben, la cirurgia, la implantologia, la medicina oral, la pròtesi bucal i la rehabilitació maxil·lofacial, l'odontologia preventiva i comunitària, l'odontopediatria, l'ortodòncia infantil i adults, la periodòncia, ATM, l'operatòria dental i endodòncia, l'odontologia estètica, la Unitat de pacients amb patologia associada, la Unitat de diagnòstic per la imatge, la Unitat de diagnòstic i tractament de les roncopaties i apnees del son.

Actualitat referent al COVID-19:

L'informem que, tot i les restriccions de mobilitat, en vigor a Catalunya del 7 al 16 de gener de 2021, la seva visita a l'Hospital Odontològic UB està justificada. Pot ensenyar el recordatori de la visita en paper i/o per SMS. 

L’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona està dotat de totes les mesures necessàries per garantir la seguretat de totes les persones que hi conviuen; professionals, pacients, membres de la comunitat UB, etc.

L’hospital compta amb els circuits, protocols i recursos necessaris per seguir oferint el compromís cap a la salut bucodental de les persones. A més, s’ha format a totes les persones implicades en els nous protocols i circuits del centre, a les quals se’ls informa sistemàticament de tota la informació actualitzada segons les indicacions de les autoritats sanitàries competents. 

S’han realitzat adaptacions a les infraestructures i senyalització per facilitar el compliment dels aforaments i minimitzar la concentració de persones.

Alguns exemples són la creació de noves sales d’espera i Unitats d'Atenció al Client, la reducció de la capacitat instal·lada i augment de la separació entre boxes, l’adquisició d’aparells d’aspiració d’aerosols, la dotació d’EPIS i gel hidroalcohòlic a cada gabinet, la retirada de mobiliari auxiliar prescindible, catifes desinfectants d’accés a totes les àrees assistencials, mampares i metacrilats a totes les zones necessàries, creació d’una nova figura de suport logístic per ajudar en la circulació i distribució de les persones dins del centre, etc.

 

Informació per a pacients

L’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona està contactant amb tots/es els/les pacients, les quals el seu tractament ha sigut interromput pel confinament o posteriors conseqüències de la limitació de servei per la pandèmia sanitària provocada per la COVID-19. Si necessiten contactar amb la Unitat d’Atenció al Client, tenen a la seva disposició el telèfon: 93 335 80 54 i el correu electrònic: hospital.odontologic@ub.edu

Informem que, actualment, les mesures que han de prendre els/les pacients de l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona són les següents:

 • És obligatori l’ús de mascareta a tot el centre.
 • És imprescindible que els pacients arribin 10 minuts abans de l’hora concertada, ja que no podran accedir al centre fins a aquesta hora.
 • Els acompanyants no podran accedir al centre, exceptuant les persones dependents i menors d’edat.
 • Les bicicletes, patinets i altres vehicles similars no podran accedir a l’interior de l’edifici.
 • No es podrà rentar les dents a l’interior de l’edifici.
 • Es recomana portar el cabell recollit i evitar portar joies.
 • Un cop a l’interior de l’edifici s’haurà de limitar la circulació el màxim possible.