933 35 80 54

Atenció telefònica de Dill. a div. de 9h. a 19h

Des d'uns quants mesos enrere, a la Clínica Psicològica UB, s'estan duent a terme de manera periòdica, jornades de conferències d'actualització en psicologia clínica, que son temes relacionats amb la psicologia, amb diferents especialistes en aquests àmbits. La primera conferència es va dur a terme sobre "Trastornos de la Conducta Alimentaria: de la Asistencia a la Investigación", de la mà del Dr. Fernando Fernández, la segona conferència, va ser sobre"Psicopatia femenina: abordatge clínic i amb perspectiva de gènere" a càrrec del Dr. Cuqurella. La tercera, "El tractament neuropsicològic als trastorns psicòtics" a càrrec del Dr. Rafael Penades. I la pròxima, programada pel 15 de juny serà sobre "El tractament psicològic en càncer. Manejar l'estrès o facilitar el creixement posttraumàtic?" amb Dr. Cristian Ochoa com a ponent d'aquesta. Aquests cicles de conferència s'estan realitzant amb la intenció que el personal de la FJF puguin aprofundir els seus coneixements sobre diferents trastorns, situacions o problemes, que els pacients poden presentar, i la manera d'abordar-los. En aquestes conferències hi participen especialistes que es dediquen a la recerca i que són especialistes que treballen diàriament en l'àmbit que ensenyen.

El pròxim 8 de març se celebrarà la 3a Sessió d'Actualització en Salut Mental

El pròxim 8 de març se celebrarà la 3a Sessió d'Actualització en Salut Mental

Divendres 8 de març a les 13.00 hores, es durà a terme a la Sala d’Actes Petita de l'Hospital Universitari de Bellvitge la 3a Sessió d’Actualització en Salut Mental, sota el títol "Salut Mental Positiva: Avaluació i Intervenció".

Veure més
Gran èxit participatiu a la Jornada de Promoció de la Docència i la Recerca en Odontologia, on ha col·laborat la Fundació Josep Finestres.

Gran èxit participatiu a la Jornada de Promoció de la Docència i la Recerca en Odontologia, on ha col·laborat la Fundació Josep Finestres.

Dissabte 13 de gener, es va dur a terme a la Sala d'Actes del Pavelló de Govern de la UB la Jornada de Promoció de la Docència i la Recerca en Odontologia, organitzada per la Càtedra Biohorizons Camlog-UB i el Màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral de la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Fundació Josep Finestres.

Veure més
El Dr. Jose López,  president de la SEI a la reunió de societat del Consell de Dentistes

El Dr. Jose López, president de la SEI a la reunió de societat del Consell de Dentistes

El Director facultatiu de l'Hospital Odontològic UB, ha participat com a president amb la Sociedad Española de Inmunología.

Veure més
Publicat un estudi del Màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral (MCIO)

Publicat un estudi del Màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral (MCIO)

Un estudiant de l'àrea internacional del Màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral de la Universitat de Barcelona, i de doctorat, ha publicat un estudi en una important revista científica.

Veure més
L’Hospital Odontològic UB,  en contacte amb universitats internacionals

L’Hospital Odontològic UB, en contacte amb universitats internacionals

El degà de la Facultat d'Odontologia de la Universitat de Valparaíso de Xile ens visita. Ho fa acompanyat del vicedegà de la facultat de Medicina de la UB, del director facultatiu del nostre hospital i del director de la Fundació Josep Finestres.

Veure més