933 35 80 54

Dill-Div: 9h-21h
Dissabte: 9h-14h

A continuació pots demanar la primera visita a l'Hospital Odontològic.

Important: Aquest formulari és només per a primeres visites. Si ja estàs rebent un tractament i tens alguna consulta ens pots trucar al telèfon 933 35 80 54.

La finalitat per la qual recollim les teves dades és per poder-te oferir hora de visita de forma àgil i acurada.

Com arrribar

Ens trobem a l'àntic edifici d'infermeria, ubicat al Campus de Bellvitge, amb adreça a carrer Feixa Llarga s/n 08907 de l’Hospitalet de Llobregat. Per a visitar-se amb nosaltres, vagui a la Unitat d'atenció al Client, ubicada al vestíbul de la planta 0 de l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona.
Veure ubicació i transport.

Què ha de portar?

Sempre ha de portar amb si el Document Nacional d'Identitat (DNI); o, en la seva absència, un altre document d'identificació personal (NIE o passaport).

En cas de venir derivat de l'Institut Català de la Salut (ICS), haurà de facilitar també la targeta sanitària del CatSalut i el full de derivació que li va proporcionar el seu centre de salut.

Sempre que es disposi d'una radiografia prèvia, és important portar-la per evitar una exposició innecessària a la radiació.

És convenient també aportar informes de salut, especialment si pateix d'alguna patologia rellevant.

Horari

L'horari d'atenció al client és de dilluns a divendres, de 8 a 22 hores i dissabtes de 8 a 15 hores.

L'horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores i dissabtes de 9 a 14 hores. (93.335.80.54).

L'horari d'urgències és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores i dissabtes de 9 a 13 hores.

Urgències

L'horari d'urgències és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores i dissabtes de 9 a 13 hores.

Les urgències d'odontopediatría es realitzen només en horari de tarda durant el calendari escolar, la resta de l’any depenent del servei. 

Funcionament habitual de la primera visita

Per a ser atès a l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona no és necessari cap requisit específic, ja que qualsevol persona és susceptible de visitar-se amb nosaltres.

Per això, en primer lloc, hauria de demanar hora per una primera visita que inclou una revisió, un pressupost personalitzat i una ortopantomografia. Aquesta visita té un cost de 20€, que es descomptaran del primer tractament que es realitzi superior o igual a aquest preu.

L'hospital compta amb una àmplia oferta de serveis especialitzats, entre els quals es troben, la cirurgia, la implantologia, la medicina oral, la pròtesi bucal i la rehabilitació maxil·lofacial, l'odontologia preventiva i comunitària, l'odontopediatria, l'ortodòncia infantil i adults, la periodòncia, ATM, l'operatòria dental i endodòncia, l'odontologia estètica, la Unitat de pacients amb patologia associada, la Unitat de diagnòstic per la imatge, la Unitat de diagnòstic i tractament de les roncopaties i apnees del son.