933 35 80 54

Dill-Div: 9h-14h i 16h-18h
Diss: 9h-14h

Sobre l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona

És un hospital monogràfic, únic a Catalunya en el sector, dedicat a la salut bucodental. Amalgama el nucli de coneixement en comptar amb professorat de la Universitat de Barcelona de reconegut prestigi professional i acadèmic, professionals de la infermeria especialitzats, la més avançada tecnologia i una àmplia oferta i varietat de serveis en cartera que fan del nostre centre un referent en el sector de l'Odontologia. Tot això, fan de l'Hospital un centre amb les millors condicions perquè els alumnes de la Facultat d'Odontologia de la UB realitzin les pràctiques clíniques dels estudis de grau, postgrau i màster.

Descobreix l'Hospital Odontològic UB

Oferta formativa

La Fundació Josep Finestres ofereix a l'Hospital Odontològic UB, les instal·lacions, els professors i professionals especialistes, i els serveis de suport necessaris, la realització de la docència clínica d'alumnes de grau, postgrau, màster, formació professional i formació continuada en l'àmbit de l'Odontologia de la Universitat de Barcelona.

Veure cursos d'Odontologia

Últimes notícies

L’Odontologia Solidària mou somriures a Gàmbia

L’Odontologia Solidària mou somriures a Gàmbia

  • 4 d' octubre de 2018

Professor i alumne del Màster d’Endodòncia de la Universitat de Barcelona participen en un Projecte de Voluntariat a Kuwonku

Inscriu-te al curs de “Noves tendències en Odontopediatria” de la Universitat de Barcelona

Inscriu-te al curs de “Noves tendències en Odontopediatria” de la Universitat de Barcelona

  • 5 de setembre de 2018

Actualitza't en odontopediatria i millora el teu currículum!

Necessites atenció odontològica?  Demana la teva primera visita »