933 35 80 54

Atenció telefònica de Dill. a div. de 9h. a 19h

Sobre l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona

És un hospital monogràfic, únic a Catalunya en el sector, dedicat a la salut bucodental. Amalgama el nucli de coneixement en comptar amb professorat de la Universitat de Barcelona de reconegut prestigi professional i acadèmic, professionals de la infermeria especialitzats, la més avançada tecnologia i una àmplia oferta i varietat de serveis en cartera que fan del nostre centre un referent en el sector de l'Odontologia. Tot això, fan de l'Hospital un centre amb les millors condicions perquè els alumnes de la Facultat d'Odontologia de la UB realitzin les pràctiques clíniques dels estudis de grau, postgrau i màster.

Descobreix l'Hospital Odontològic UB

Oferta formativa

La Fundació Josep Finestres ofereix a l'Hospital Odontològic UB, les instal·lacions, els professors i professionals especialistes, i els serveis de suport necessaris, la realització de la docència clínica d'alumnes de grau, postgrau, màster, formació professional i formació continuada en l'àmbit de l'Odontologia de la Universitat de Barcelona.

Veure cursos d'Odontologia

Últimes notícies

El Dr. Jose López,  president de la SEI a la reunió de societat del Consell de Dentistes

El Dr. Jose López, president de la SEI a la reunió de societat del Consell de Dentistes

  • 2 de novembre de 2023

El Director facultatiu de l'Hospital Odontològic UB, ha participat com a president amb la Sociedad Española de Inmunología.

Publicat un estudi del Màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral (MCIO)

Publicat un estudi del Màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral (MCIO)

  • 2 de novembre de 2023

Un estudiant de l'àrea internacional del Màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral de la Universitat de Barcelona, i de doctorat, ha publicat un estudi en una important revista científica.

L’Hospital Odontològic UB,  en contacte amb universitats internacionals

L’Hospital Odontològic UB, en contacte amb universitats internacionals

  • 21 de setembre de 2023

El degà de la Facultat d'Odontologia de la Universitat de Valparaíso de Xile ens visita. Ho fa acompanyat del vicedegà de la facultat de Medicina de la UB, del director facultatiu del nostre hospital i del director de la Fundació Josep Finestres.

Necessites atenció odontològica?  Demana la teva primera visita »