933 35 80 54

Atenció telefònica de Dill. a div. de 9h. a 19h

Actualitat referent a la COVID-19

L’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona està dotat de totes les mesures necessàries per garantir la seguretat de totes les persones que hi conviuen; professionals, pacients, membres de la comunitat UB, etc.

L’hospital compta amb els circuits, protocols i recursos necessaris per seguir oferint el compromís cap a la salut bucodental de les persones. A més, s’ha format a totes les persones implicades en els nous protocols i circuits del centre, a les quals se’ls informa sistemàticament de tota la informació actualitzada segons les indicacions de les autoritats sanitàries competents. 

S’han realitzat adaptacions a les infraestructures i senyalització per facilitar el compliment dels aforaments i minimitzar la concentració de persones.

Alguns exemples són la creació de noves sales d’espera i Unitats d'Atenció al Client, la reducció de la capacitat instal·lada i augment de la separació entre boxes, l’adquisició d’aparells d’aspiració d’aerosols, la dotació d’EPIS i gel hidroalcohòlic a cada gabinet, la retirada de mobiliari auxiliar prescindible, catifes desinfectants d’accés a totes les àrees assistencials, mampares i metacrilats a totes les zones necessàries, creació d’una nova figura de suport logístic per ajudar en la circulació i distribució de les persones dins del centre, etc.

Informació per a pacients

L’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona està contactant amb tots/es els/les pacients, les quals el seu tractament ha sigut interromput pel confinament o posteriors conseqüències de la limitació de servei per la pandèmia sanitària provocada per la COVID-19. Si necessiten contactar amb la Unitat d’Atenció al Client, tenen a la seva disposició el telèfon: 93 335 80 54 i el correu electrònic: hospital.odontologic@ub.edu

Informem que, actualment, les mesures que han de prendre els/les pacients de l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona són les següents:

  • És obligatori l’ús de mascareta a tot el centre.
  • És imprescindible que els pacients arribin 10 minuts abans de l’hora concertada, ja que no podran accedir al centre fins a aquesta hora.
  • Els acompanyants no podran accedir al centre, exceptuant les persones dependents i menors d’edat.
  • Les bicicletes, patinets i altres vehicles similars no podran accedir a l’interior de l’edifici.
  • No es podrà rentar les dents a l’interior de l’edifici.
  • Es recomana portar el cabell recollit i evitar portar joies.
  • Un cop a l’interior de l’edifici s’haurà de limitar la circulació el màxim possible.