933 35 80 54

Atenció telefònica de Dill. a div. de 9h. a 19h

Els directors dels màsters de cirurgia de l'Hospital Odontològic UB al rànquing internacional de la Universitat d’Stanford.

Els directors dels màsters de cirurgia de l'Hospital Odontològic UB al rànquing internacional de la Universitat d’Stanford.

La Universitat d’Stanford, que elabora un dels rànquings internacionals més prestigiosos al sector de la investigació científica, ha publicat la nova edició del Ranking of the World Scientists: World's Top 2% Scientists.

A l'àrea de l'odontologia s'inclouen 1.485 investigadors/es de tot el món, entre els quals trobem varis odontòlegs espanyols. Entre ells, destaquem tres de la Universitat de Barcelona: el Dr. Cosme Gay Escoda, catedrátic de Patologia Quirúrgica Bucal y Maxilofacial, que es troba entre els 10 primers. El Dr. Eduard Valmaseda Castellón, Director del Màster de Cirurgia bucal i implantologia bucofacial i professor titular de Patologia Quirúrgica Bucal i Maxilofacial. I el Dr. José López López, Director Facultatiu de l'Hospital Odontològic UB, professor titular de Medicina Bucal i Director del Màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral.

Aquesta classificació, segons informa el Consejo General de Dentistas, es basa en diversos paràmetres que inclouen el nombre de publicacions indaxades, cites rebudes, índex h, coautoria i un indicador compost (score). El resultat ha estat una base de dades de més de 185.000 científics de primer nivell a diversos camps.