933 35 80 54

AGOST OBERT Dill-Div: 9h-14h

Inscriu-te al curs de “Noves tendències en Odontopediatria” de la Universitat de Barcelona

Inscriu-te al curs de “Noves tendències en Odontopediatria” de la Universitat de Barcelona

Comença el curs i amb ell la nova oferta formativa de la Fundació Josep Finestres, que inaugura la temporada amb un nou curs sobre Odontopediatria “Noves tendències en odontopediatria”.

El curs tindrà lloc el dia 19 d’octubre de 2018 a l’aulari de l’Escola d'Odontologia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, ubicat al Campus del C/Feixa Llarga, s/n de l'Hospitalet de Llobregat.

La formació serà de 9h a 13h. i de 15h. a 19h. (horari d’entrada de 8.15h. a 8.45h.) i compta amb un programa dividit en dues parts; la primera tracta sobre la prevenció i l’operatòria, on es parlarà sobre el maneig de la superfície dentària a través de la història i la tecnologia per a la detecció primerenca de càries, i els materials i tècniques utilitzades actualment. La segona part tractarà sobre l’estat actual dels tractaments pulpars en dentició temporal: Recobriments pulpars indirectes i directes, pulpotomies, pulpectomies.

El curs, obert a odontòlegs/gues, alumnes de postgrau i màster i alumnes de grau, està dirigit pel Dr. J.M.Boj, catedràtic d’Odontopediatria de la Universitat de Barcelona i serà impartit pel prestigiós Dr. Luis Karakowsky, especialista en Odontopediatria por la Universitat de Pittsburgh (USA), Ex-president de l'Acadèmia Mexicana d'Odontologia Pediàtrica (AMOP), Assessor de l'Associació Dental Mexicana, Conferenciant Internacional, Membre de l'Acadèmia Mexicana d'Odontologia Pediàtrica (AMOP), etc.

Si esteu interessats en assistir al curs només heu d’enviar un correu electrònic al Sr. Javier Garcia, a la direcció de correu: jgarcial@ub.edu, indicant el vostre nom i cognoms.

A continuació, et facilitem els preus del curs:

  • 100€ - Odontòlegs/logues.
  • 75€ - Alumnes de Postgrau o Màster.
  • 60€ - Membres de la SEOP.
  • 50€ - Alumnes de Grau.

 

No t'ho perdis!