933 35 80 54

Horari especial d'estiu- Atenció telefònica de Dil

Una delegació del Karolinska Institutet ( Suècia) visita l'Hospital Odontològic UB

Una delegació del Karolinska Institutet ( Suècia) visita l'Hospital Odontològic UB

Una delegació de representants del Karolinska Institutet visita el campus Bellvitge i les instal·lacions de l'Hospital Odontològic UB. La visita es va realitzar dintre del projecte conjunt d'aquesta universitat i la Universitat de Barcelona per tal de trobar sinergies i potenciar l'intercanvi sota el programa ERASMUS.

El Karolinska Institutet (KI) a Estocolm, Suècia, és altament reconegut per la seva educació i recerca en odontologia. El grau d'Odontologia en el Karolinska Institutet (KI) ha aconseguit la primera posició en el QS World University Rànquings per a la categoria d'odontologia. Aquesta prestigiosa classificació s'ha obtingut en múltiples ocasions, destacant l'excel·lència de la seva educació i recerca en aquest camp.

La Universitat de Barcelona es troba actualment al top 100 dels principals rankings mundials (NTU RankingQS World University Rankings, Best Global Universities). La UFR d'Odontologia UB, treballa per enfortir les sinergies nacionals i internacionals, promovent el coneixement global i la recerca.

La Delegació va valorar molt positivament les instal·lacions de l'Hospital Odontològic UB i els seus equipaments.

El Director General de la Fundació Josep Finestres, el Sr. Jordi Gonzalo, va rebre la vista de la delegació i va compartir amb elles opinions sobre el present i el futur de les pràctiques clíniques en odontologia.